Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Αναγόμωση ελαστικών

Εμπειρία στην αναγόμωση ελαστικών από το 1975

Κορυφαία ποιότητα & αξιοπιστία

Στόχος της εταιρίας μας είναι να κατασκευάζουμε και να προμηθεύουμε ποιοτικά αναγομωμένα ελαστικά στους πελάτες μας (στόλοι, καταστήματα ελαστικών, μεμονωμένοι αυτοκινητιστές, βουλκανιζατέρ) με βάση τους αυστηρούς κανόνες που θέτει η BANDAG AG για την κατασκευή τους .

Η ποιότητα των ελαστικών μας πιστοποιείται κάθε χρόνο από κορυφαίες εταιρείες πιστοποιήσεων της Γερμανίας περνώντας με επιτυχία και τα πιο απαιτητικά τεστ ακολουθώντας τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αναγόμωση (ECE 109).

Τα σύγχρονα μηχανήματα, η υψηλή ποιότητα των υλικών, η τεχνογνωσία και η άμεση εξυπηρέτηση εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

0086 gizas bandag anagomosi stadio4b 1

Γιατί να επιλέξω τη λύση της αναγόμωσης;

Η μείωση του κόστους των ελαστικών ξεκινά με την μέγιστη συνολική διάρκεια ζωής του ελαστικού. Με το πρόγραμμα Ολικής Διάρκειας Ζωής Ελαστικών, το οποίο «χτίστηκε» γύρω από τα κορυφαία καινούργια και αναγομωμένα ελαστικά της Bridgestone, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ελέγχετε τα λειτουργικά σας κόστη, επικεντρώνοντας την προσοχή στην μείωση του κόστους του ελαστικού ανά χλμ σε όλη τη διάρκεια ζωής.

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙ

Μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής των ελαστικών και ως εκ τούτου ελαχιστοποίηση του κόστους

 • Ευρηματική κατασκευή, που ενσωματώνει τις πιο προηγμένες
  τεχνολογίες
 • Στιβαρή κατασκευή, για αύξηση της σταθερότητας, της ανθεκτικότητας και της πολλαπλής δυνατότητας αναγόμωσης

ΝΕΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Μεγάλη διάρκεια ζωής πριν την αναγόμωση

 • Αναγνωρισμένη ποιότητα
 • Πλήρης σειρά ελαστικών για τους άξονες τιμονιού, διαφορικού και συρόμενου, που καλύπτει όλες τις διαστάσεις, τις εφαρμογές και τις  εποχές
 • Ecopia, ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης για αυξημένη εξοικονόμηση
  καυσίμου και μείωση των
  περιβαλλοντικών επιπτώσεων

ΑΝΑΓΟΜΩΜΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
BANDAG

Παρόμοια απόδοση με καινούργιο ελαστικό, με 30% χαμηλότερο κόστος. Κανένας συμβιβασμός στην ασφάλεια

Η Bandag προσφέρει μία μεγάλη σειρά ελαστικών αναγόμωσης, που καλύπτουν όλες τις πιθανές εφαρμογές και συνθήκες οδήγησης στην Ευρώπη, χωρίς κανέναν συμβιβασμό

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ

Τα αναγομωμένα ελαστικά αποδίδουν κατά μέσο όρο 30% χαμηλότερο κόστος ανά χιλιόμετρο απο τα νέα ελαστικά. Όσες περισσότερες φορές μπορεί να αναγομωθεί ένας σκελετός, τόσο χαμηλότερο είναι το συνολικό κόστος ζωής του ελαστικού. 

Η συνολική εξοικονόμηση φτάνει μέχρι 19%, εάν έχετε και δεύτερη αναγόμωση.

Στάδιο 1: Αρχική οπτική επιθεώρηση

Άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας, εκτελούν ενδελεχή οπτική επιθεώρηση του στελέχους του ελαστικού πριν επιτραπεί οποιαδήποτε συνέχεια στα επόμενα στάδια της διαδικασίας.  Η διαδικασία αναγόμωσης Bandag απαιτεί ένα καλό σημείο εκκίνησης και, κατά συνέπεια, αυτή η αρχική επιθεώρηση απορρίπτει τα στελέχη που έχουν υποστεί υπερβολική φθορά. 

Αυτό είναι το πρώτο βήμα για τη διασφάλιση ότι ένα Bandag είναι ένα Bandag παντού και πάντα.

Στάδιο 2: Τορνίρισμα

Μια μηχανή τορνιρίσματος αφαιρεί τα υπολείμματα καουτσούκ από το στέλεχος και το επαναφέρει στις ιδανικές του διαστάσεις, προετοιμάζοντάς το για την εφαρμογή του νέου πέλματος.

Χάρη στην τεχνολογία Bandag, τη διαδικασία και την ακρίβεια, οι ειδικοί μας μπορούν να είναι βέβαιοι ότι τα μεμονωμένα στελέχη θα μετατραπούν σε πανομοιότυπα αναγομωμένα ελαστικά Bandag.

Στάδιο 3α: Επεξεργασία πληγών

Κατά τη διαδικασία της επεξεργασίας πληγών, επιδιορθώνονται προσεκτικά τυχόν επιφανειακές φθορές που εντοπίζονται στο στέλεχος. Εάν απαιτείται, σε αυτό το στάδιο πραγματοποιούνται επισκευές. 

Αυτή είναι και η στιγμή που ο ειδικός της Bandag μπορεί να «σώσει» το στέλεχός σας από τα απορρίμματα. 

Αυτό το βήμα της διαδικασίας εξυπηρετεί διπλό σκοπό. Διασφαλίζει ότι το στέλεχος είναι εντελώς καθαρό και έτοιμο προς αναγόμωση, ενώ ταυτόχρονα εγγυάται ότι τα αναγομωμένα σας ελαστικά θα παραμείνουν σε καλή κατάσταση μέχρι το τέλος της νέας τους ζωής… πιθανώς έτοιμα για ακόμα μία διαδικασία αναγόμωσης!

Στάδιο 3β: Πέρασμα κόλλας

Με το πέρασμα του ελαστικού προς αναγόμωση με κόλλα εξασφαλίζουμε αφενός την πλήρη στεγανοποίηση και προστασία του ελαστικού από εξωτερική οξείδωση περιβάλλοντος και αφετέρου την απόλυτη συγκόλληση ελαστικού και πέλματος, που προσφέρει η υψηλής ποιοτητα υλικών της Bandag.

Στάδιο 3γ: Γέμισμα πληγών

Το ελαστικό προς αναγόμωση γεμίζεται με μη βουλκανισμένο υλικό της Bandag, με θερμαινόμενο πιστόλι, σε συγκεκριμένους βαθμούς, καλύπτοντας πληγές & εκδορές που τυχόν υπάρχουν.

Στάδιο 4α: Προετοιμασία πέλματος

Σε αυτό το στάδιο, το προ-κατεργασμένο πέλμα Bandag, προετοιμάζεται για πελμάτωμα, τοποθετώντας σε αυτό προ-βουλκανισμένη ελαφριά στρώση καουτσούκ, που αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο πέλμα και το στέλεχος.

Η διαδικασία αυτή γίνεται με συγκεκριμένη πίεση πρεσαρίσματος του καουτσούκ και του πέλματος, για να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα οποιασδήποτε αποκόλλησης.

Στάδιο 4β: Πελμάτωμα

Σε αυτό το στάδιο, το προ-κατεργασμένο πέλμα Bandag, με το ειδικά ανεπτυγμένο σχέδιο και τη σύνθεσή του, εφαρμόζεται στο προετοιμασμένο στέλεχος.
Μετά από προσεκτική μέτρηση και προετοιμασία του πέλματος, η διαδικασία πελματώματος μετατρέπει τα προηγουμένως φθαρμένα ελαστικά σε ολοκαίνουρια αναγομωμένα ελαστικά Bandag.

Ένα στρώμα μη βουλκανισμένου καουτσούκ, το οποίο εφαρμόζεται μεταξύ του στελέχους και του νέου πέλματος, διασφαλίζει μόνιμο δεσμό μεταξύ των δύο τμημάτων μετά τη διαδικασία βουλκανισμού.

Και σε αυτό το σημείο, ένας ειδικευμένος χειριστής χρησιμοποιεί τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό Bandag για τη διασφάλιση τέλειας ομοιομορφίας και φινιρίσματος κορυφαίας ποιότητας.

Στάδιο 5α: Προετοιμασία για βουλκανισμό

Η διαδικασία προετοιμασίας για βουλκανισμό, προϋποθέτει αεροστεγές περίβλημα απορρόφησης αέρα vacuum (6 Bar), το οποίο “δένει” και πρεσάρει το ελαστικό με την πίεση του αέρα.

Στάδιο 5β: Βουλκανισμός

Η διαδικασία φουρνίσματος ή «βουλκανισμού» συνδέει μόνιμα το νέο πέλμα Bandag στο επεξεργασμένο στέλεχος. 

Αφού το ελαστικό τυλιχθεί σε ένα αεροστεγές περίβλημα, εφαρμόζονται πίεση και θερμότητα για τον μετασχηματισμό του στρώματος του μη βουκανισμένου καουτσούκ σε μία τελική και αμετάκλητη ελαστική κατάσταση.

Αυτό διασφαλίζει ότι το στέλεχος και το πέλμα δεν θα διαχωριστούν ποτέ ξανά … μέχρι την επόμενη διαδικασία αναγόμωσης Bandag, φυσικά!

Στάδιο 6: Τελική επιθεώρηση

Μετά το βουλκανισμό και την τελική επιθεώρηση, είτε πρόκειται για οπτική είτε για μηχανική επιθεώρηση, ο ειδικός της Bandag εγκρίνει το αναγομωμένο ελαστικό προς πώληση.

Βεβαιώνεται ότι το τελικό προϊόν είναι ένα πραγματικό Bandag και ότι μοιάζει με Bandag!